قیمت و هزینه ساخت سوله درای چند بخش می باشد :
– هزینه متریال که در واقع همان ورقی فولادی می باشد که تیر ورق ها و المان های سوله با آن ساخته می شود . ما در کارخانه برای ساخت سوله و اسکلت فلزی از مرغوب ترین نوع ورق برای ساخت استراکچر های فلزی استفاده می کنیم ، ورق های فولاد مبارکه یکی از انواع آنها می باشد . در برخی پروزه های خود کارفرما تامین کننده ورق فولادی مصرفی پروژه می باشد و کارخانه سازنده تنها مسئولیت ساخت را بر عهده دارد ، در برخی موارد دیگر به درخواست کارفرما کارخانه هم مسئول تهیه ورق و هم ساخت می باشد .
– هزینه های ساخت سازه فلزی شامل : برش ورق با دستگاه گیوتین ، برش CNC و … ، جوش به وسیله دستگاه جوش زیر پودری به صورت یکسره ، تست جوش هر یک از المان های جوش داده شده ، پاکیزه نموده سطوح تیر ورق ، دو لایه رنگ آمیزی زینک کرومات ( ۶۰ میکرون ) برای محافظت سازه و دوام بیشتر آن و سایر مراحلی که در کارخانه صورت می گیرد . که کیفیت ساخت در این بخش تعیین کننده قیمت تمام شده می باشد .
اطلاعات در حال بروز رسانی است…
مهمترین فاکتور وزن هر مترمربع سوله است که در قیمت تمام شده آن تاثیر قابل توجهی دارد، قیمت ساخت و اجرا سوله به صورت هر کیلو گرم محاسبه می شود، از طرفی به صورت کلی یک سوله معمول با ارتفاع ۶ متر و دهانه نه چندان بزرگ هر مترمربع حدود ۳۰ تا ۳۵ کیلو گرم وزن دارد که اگر جرثقیل سقفی نیز اضافه شود وزن هر مترمربع آن حدودا ۵۰ کیلو گرم می باشد. از طرف دیگر هر چه ارتفاع تاج سوله افزایش یابد می بایست از ورق های با ضخامت بیشتری استفاده نمود که خود این موضوع باعث افزایش وزن هر مترمربع سوله و در نتیجه افزایش قیمت تمام شده آن می شود.
بخش هزینه بر دیگر، سقف سوله می باشد، که به صورت معمول ۲ نوع سقف مورد استفاده می گیرد که بنابر کاربری های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند :
سقف سوله با ورق رول فرمینگ (ورقی رنگی کلد فرمینگ) به همراه عایق حرارتی پشم شیشه و توری که قیمت تمام شده تقریبا پایینی دارد.
سقف سوله با ساندویچ پانل که هم دارای نمای زیبایی می باشد و هم عایق حرارتی بسیار بهتری نسبت به سقف با ورق رول فرمینگ دارد ولی قیمت تمام شده آن از مورد قبلی بالاتر می باشد.
بله. خوشبختانه با توجه به رشد گسترده ی خدمات الکترونیک و ارتباطات از راه دور، ما در کارخانه ی سازه های فلزی گیلان شرق (آذرمی) به دنبال رفاه حال مشتریان عزیز و به حداقل رسانی دردسرهای عمومی ترددهای بین شهری، کاهش هزینه ها و بهره گیری از امکانات و تکنولوژی های روز دنیا هستیم.
سوله های یو بی ام نسبت به سوله های تیرورقی روشی جدیدتر بوده و برخی معایب روش های قبل را پوشش داده است اما در برخی محدودیت ها هم مانند سوله های تیرورقی ست به طور مثال ابعاد دهانه سوله های یو بی ام کاملا محدود است ساخت سوله یو بی ام با دهانه بزرگ اصلا صرفه اقتصادی ندارد .
سوله های خرپایی در مقایسه با دو روش قبلی بسیار مدرن تر و جدیدتر است از این رو دارای مزیت ها و قابلیت های بسیار زیادی هستند . سوله های خرپایی بسیار سبک هستند و قیمت مقرون به صرفه ای دارند , امکان نصب انواع تجهیزات و ماشین آلات در سوله های خرپایی وجود داشته و در مدت زمان کوتاهی هم طراحی و تولید می شوند . سوله های خرپایی بهترین و پرکاربردترین سازه های فلزی به شمار می روند.
طراحی سوله بر اساس نوع آن صورت می گیرد , نوع سلیقه مشتری هم در این مورد تاثیرگذار است و سوله بر اساس خواست و نیاز خریدار طراحی و تولید می شود. به طور کلی طراحی سوله با دیگر سازه های فلزی متفاوت است و این به دلیل نوع کارایی سازه هاست , دهانه سوله ها گسترده تر و ابعاد تیرها و ستون ها در آن بزرگ تر است به همین دلیل هم نمی توان از پروفیل های آماده موجود در بازار استفاده کرد.
در زمین هایی که تراکم خاک کمتر باشد و یا به عبارتی سست تر باشد جهت مقاومت در برابر زلزله و نشست سازه احتیاج به فونداسیون با ابعاد بزرگتر و آرماتوربندی قوی تر می باشد.
در سازه هایی که با استاندارد های ساخت و ساز اجرا می گردند، در زمین هایی که تراکم خاک کم و جنس خاک نباتی باشد باید کل خاک نباتی برداشته شده و به صورت لایه لایه خاکریزی گردد و در نهایت توسط انواع غلتک و ماشین آلات راه سازی به تراکم مورد نیاز برسد در اینصورت بستر سازی جهت مراحل بعدی انجام میشود.
وجه تمایز سازه های فلزی نسبت به سایر سازه ها تولید فولاد در کارخانه می باشد که در شرایط بهتری میتوان کیفیت آن را کنترل و تضمین کرد. سازه های فولادی (فلزی) از نظر به صرفه بودن اقتصادی و سرعت زیاد در ساخت و ساز و نصب و انعطاف پذیر بودن آن با هیچ سیستم ساخت و ساز دیگری قابل مقایسه نمی باشد.
از دیگر مزایای سازه های فلزی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
مقاومت زیاد و بالای سازه های فلزی، پیوستگی و مقاومت متعادل مصالح، خواص یکنواخت فولاد، دوام سازه های فلزی، خواص ارتجاعی فولاد، ضریب نیروی لرزه ای، امکان تقویت و مقاوم سازی سازه های فلزی، شرایط آسان ساخت و نصب سازه های فولادی، سرعت نصب و اجرا، کمتر بودن پرت مصالح و وزن کم ساختمان های فلزی
شما می توانید هر نوع کالای صنعتی، وسایل منزل و تجهیزات حساس الکتریکی و الکترونیکی را داخل انبار سوله ای قرار دهید. لطفا توجه فرمایید از قرار دادن کالاهایی مانند بنزین، کپسول گاز و … در انبار خودداری نمایید. فضای داخل انبار سوله ای کاملا از محیط بیرون ایزوله بوده و به هیچ وجه باد و باران نمی توانند به اموال شما خسارت وارد کنند.
معمولاً در خصوص سازه های بتنی، این زمان بسیار طولانی بوده و با توجه به ماهیت بتن، در حالت کلی نیاز به انجم عملیات خاصی نیست مگر در شرایطی که علائم خاصی مثل ترکهای قطری یا پیش رونده ظاهر شوند، اما در سازه های فلزی، در صورت عدم پوشش مناسب، اجزای اصلی اسکلت در معرض اکسیداسیون قرار می گیرند و باعث بروز مشکلاتی در مقاطع فلزی خواهدشد که نیاز به ترمیم آنها می باشد، این موضوع ممکن است از همان شروع بهره برداری از سازه آغاز شود و با گذشت زمان گسترش یابد.
گروه مهندسی کارخانه ی سازه های فولادی گیلان شرق (آذرمی)، پایان اجرای یک پروژه را پایانی بر ارتباط با مشتری خود ندانسته و خدمات پشتیبانی و ضمانت اجرا را با هدف حفظ حقوق و جلب رضایت کارفرمایان محترم در اولویت دستور کار خود قرار داده است. هر زمان پس از یک پروژه، دریکی از بخشهای انجام شده توسط این کارخانه، ایرادی پیدا شود که ناشی از اجرای نادرست کارشناسان و عوامل فنی ما باشد، ترمیم آن به صورت رایگان انجام خواهدشد. برای اطلاع کامل از شرایط پشتیبانی و گارانتی هر جزء از اقدامات فنی یا مصالح، در حین اجرا یا پس از اتمام پروژه، شرح شرایط و اسناد مربوطه را از مدیر پروژه درخواست نمایید.
*مواد معدنی اسپری شونده مقاوم در برابر آتش
* رنگ های منبسط شونده مقاوم در برابر آتش
*بورد های مقاوم در برابر آتش
سوله هایی که ساخته می شوند هر کدام به جهت کاربری های متفاوتی مورد استفاده قرار گرفته می شوند اما در محاسبه هزینه ساخت انواع سوله، کاربری تاثیر زیادی دارد به طور مثال اگر کاربری سوله در موارد ورزشی باشد بایستی سازه مقاوم با دهانه بزرگی باشد اما در کاربری های صنعتی کیفیت و استحکام بسیار بیش تر از مورد قبلی اهمیت دارد بنابراین نوع سازه هم مهم بوده و قیمت نهایی سوله بالاتر می رود .
از سوله ها می توان در کاربری هایی چون : ساخت سوله های دامداری , ساخت سوله های گاوداری , ساخت انبار ها , ساخت تعمیرگاه ها , ساخت نمایشگاه ها , سوله های تجاری , سالن های ورزشی , مراکز خرید , سوله های مذهبی همچون مساجد و حسینیه ها و .. استفاده کرد که محاسبه هزینه ساخت انواع سوله در هریک از این کاربری ها متفاوت است و در هرکدام نیاز به سوله ای با قابلیت های متفاوت وجود دارد .